Julemeny 2024

Årets pinnekjøtt kommer fra den lokale kvalitetsleverandøren H. Brakstad.

(min. bestilling 15 pers.)

Pinnekjøtt med tilbehør

495,- pr. pers.

  • Pinnekjøtt fra Brakstad
  • Kålrotstappe 
  • Poteter
  • Pinnefett

Pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør

575,- pr. pers.

  • Pinnekjøtt fra Brakstad
  • Svineribbe
  • Kålrotstappe
  • Rødkål
  • Poteter
  • Pinnefett
  • Julesaus

Tradisjonell ovnsbakt kalkun

475,- pr. pers.

  • Roasted kalkunbryst
  • Salvie og timian stuffing
  • Ovnsbakte babypoteter
  • Honning glasert gulrot og rosenkål
  • Kremet skogsopp
  • Tradisjonell kalkun gravy
  • Rørte tranebær

Julekanapeer

465,- pr. pers. 5 stk.

Delikate og dekorative kanapeer/fingermat. Perfekt om man ønsker å servere noe smått og lekkert, men samtidig kunne mingle med noe godt i glasset.  
 
  • Pulled pinnekjøtt med kålrabisalat
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Kremet gravlaks crostini
  • Brandade med røkt torsk og kaviar
  • Riskrem med kirsebærsaus

Dessert

  • Riskrem med kirsebærsaus  95,-
  • Ostekake med hvit sjokolade, pepperkake crumble og bringebær  145,-

For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.