3-retters

Her kan du selv sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.

3-retters må bestilles for minimum 20 personer.

3-RETTERS MENY

845,- pr. pers.

Forrett

  • Laksesashimi, ponzu saus med agurk og sesam salat 
  • Sautert kamskjell med blomkål puré, laksekaviar og urteolje 
  • Røkt kyllingbryst med avocadomousse, cherry tomat og urtersalsa
  • Varmrøkt laksetartar med avocadomousse, syltet grønnsaker med honning og sennep vinaigrette

Hovedrett

  • Andebryst med urter og cherrytomat risotto
  • Hjortefilet med gulrotpuré, kongesopp, konfiterte cherrytomater og småpoteter i skål 
  • Biff indrefilet med potetmos, sautert brokkolini og cherrytomat confit med timian sjy
  • Kveitefilet med ertepuré, konfitert purreløk, sautert steinsopp, smørsaus og småpoteter i skål

Dessert

  • Ostekake med hvit sjokolade og bringebær 

  • Espresso panna cotta med crumble 

  • Sjokolade og appelsin panna cotta

Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokk kommer i tillegg fra kr 795,- per time. Vi kan også stille med servitører fra kr 695,- per time.

 

For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.