3-retters

Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Du står selvsagt fritt til å sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert blant menyene. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.

Grunnet den økende prisen samt tilgang på råvarer kan våre menyer bli noe justert på innhold og/eller pris.


3-retters må bestilles for minimum 20 personer.

Meny 1

795,- pr. pers.

  • Kremet blomkålsuppe med panchetta og urteolje
  • Bakt torsk med bok choy, regnbuerøtter og asiatisk beurre noisette
  • Vahlrona-Sjokolademousse med vaniljeis og coulis

Meny 2

795,- pr. pers.

  • Hitra Krabbemousse med picled reddik og mikrourter
  • Andebryst med søtpotetpuré, asparges og rødvinsglace
  • Sitronterte med marengs

Meny 3

795,- pr. pers.

  • Hjemmerøkt andebryst med syltet bete, frisè-salat og ramsløkolje
  • Langtidsstekt oksefillet med sopp, spinat, urtersjy og stekte småpoteter (a part)
  • Espresso Panna Cotta med crumble og dekorert med spiselige blomster

Meny 4

795,- pr. pers.

  • Asparges over asparges-mousse, hollandaise, sprøstekt spekeskinke og rosmarintørkede småtomater
  • Bakt kveite med aspargesbønner, rosenkål, bacon og lun sauce vierge
  • Tilslørte bondepiker

 

 

Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokk kommer i tillegg fra kr 750,- per time.

 

 

For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.