BERGEN KJØTT

Bergen Kjøtt er et viktig kulturhus for musikk- og kunst-produksjon i Norge, og en fantastisk kulturarena beliggende i Skuteviken.

 

Bergen Kjøtt fremstår i dag helt unik med en rik forhistorie da bygget i 1905 opprinnelig var en produksjonsfabrikk for margarin og senere kjøtt.

 

Huset åpnet som en kulturarena i 2010 og i 2019 overtok Stiftelsen Bergen Kjøtt eierskapet og driften som i dag huser 28 separate studioer, med rundt 85 residerende musikere og artister.

 

I 2. etage finner du den unike “Fabrikkhallen”- et røft og industrielt lokale. Fabrikkhallen tilbyr en rustikk vri på konserter, utstillinger, konferanser, selskaper og events, med en publikumskapasitet på alt fra 100 til 300 personer, avhengig av sitteplasser eller ståplasser. Lokalet er utstyrt med et fleksibelt og høykvalitets lydanlegg, backline og DJ-utstyr.

 

I 1. etage ligger Bergen Kjøtt Bar, et trivelig flerbrukslokale som fungerer utmerket til mindre arrangementer, eller som avlastende lokale for større arrangementer i Fabrikkhallen. Lokalets kapasitet kan varieres fra 75 stående til 40 sittende. Her finnes en helt ny bar med alle rettigheter, og det tilbys uteservering på dager med godt vær.

 

Kontaktinfo vedr. leie av Bergen Kjøtt.

Eva Rowson 
Mail: [email protected] 
Telefon: 468 93 945

 

Link til nettside og booking

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.