Lokaler

Selskapslokaler

Vi samarbeider med mange flotte selskapslokaler i Bergensområdet.

 

Det er ikke mye som slår Snekkerbrakkens fantastiske lokaler på Bergenhus festning i nydelige omgivelser.

Eller hva med vakre Christinegaard og Moldegaard, den praktfulle lodgen – Skjelbreid Poirée, eller rustikke omgivelser i sjøkanten hos Luden selskapslokale.

 

Her er det mange muligheter så du kan finne noe som passer for akkurat ditt arrangement og budsjett.

 

Vi er gjerne behjelpelig med å sjekke ledig kapasitet for ønsket lokale.

 

Les mer om selskapslokalene under.

Vi samarbeider med mange flotte selskapslokaler i Bergensområdet. Det er ikke mye som slår Snekkerbrakkens fantastiske lokaler på Bergenhus festning i nydelige omgivelser. Eller hva med vakre Christinegaard og Moldegaard, den praktfulle lodgen – Skjelbreid Poirée, eller rustikke omgivelser i sjøkanten hos Luden selskapslokale. Her er det mange muligheter så du kan finne noe som passer for akkurat ditt arrangement og budsjett. Vi er gjerne behjelpelig med å sjekke ledig kapasitet for ønsket lokale. Les mer om selskapslokalene under.

SNEKKERBRAKKEN

Nydelige lokaler til enhver anledning på ærverdige Bergenhus festning! Her får du den perfekte rammen rundt ditt selskap uansett anledning. Stor flott hage for utearrangementer sommerstid.

MOLDEGAARD

Like sør for Bergen finner du magiske Moldegaard. Med sin flotte park og fortryllende utsikt over Bjørnefjorden er Moldegaard det ideelle stedet for bl.a. bryllup og konfirmasjoner.

LUDEN SELSKAPSLOKALE

I den restaurerte Ludeboden fra 1700- tallet ligger de flotte og rustikke selskapslokaler helt i sjøkanten med nydelig utsikt. Her får selskapet garantert en unik atmosfære.

BERGEN KJØTT

Bergen Kjøtt tilbyr helt unike og industrielle lokaler da det i 1905 opprinnelig var en produksjonsfabrikk for margarin og senere kjøtt. Fabrikkhallen er et røft og rustikt lokale med stor kapasitet.

SKJELBREID POIRÉE

I vakre Hålandsdalen kun 1 time utenfor Bergen ligger fantastiske Skjelbreid Poirée! Virkelig et drømmelokale og en praktfull lodge med overnatting for opptil 30 pers. helt for dere selv!

SMIEN

På Laksevåg verft finner du det helt spesielle lokalet Smien som har en rikholdig historie helt tilbake til 1800-tallet. Her har du rikelig med boltreplass i uformelle omgivelser.

CHRISTINEGAARD HOVEDGAARD

Vakker beliggenhet i Sandviken med fantastisk utsikt over Byfjorden. Her er det like flott inne som ute i den spektakulære hagen. Med flere koselige stuer er dette en ypperlig plass for både små og store selskap.

KALFARET SELSKAPSLOKALE

I den flotte storsalen på Kalfaret med dekorative lysekroner i taket får du en vakker ramme rundt selskapet ditt. Fra storsalen har du også direkte utgang til nydelig balkong.

TENTHUSET

Beliggende i hjertet av den historiske trebebyggelsen i Rosegrenden i Sandviken. Huset ble bygget som et bedehus i 1876 men har beholdt sin sjarm også da det ble totalrenovert i 2006. I dag er huset et populært selskaps- og kurslokale.

FORESPØRSEL

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.