catering

Catering til enhver anledning.

No Worries Supreme Catering leverer til bryllup, konfirmasjon, barnedåp, bursdager, julebord, firmalunsj eller hva du måtte ønske. Vi leverer nydelig mat med spennende smaker til enhver anledning. Sammen finner vi den beste løsningen for ditt arrangement. Vi tar oss av alt det praktiske så du kan være gjest på egen fest.

 

Vennligst informer oss om evt. allergier og vi vil kunne tilby smakfulle alternativer eller gjøre nødvendige tilpasninger.

 

Under finner du våre menyer og kontaktskjema for å sende inn din forespørsel.

NO WORRIES TAPAS BUFFET

Et rikholdig utvalg av spennende og varierte smaker fra middelhavet, midtøsten, asia og skandinavia. En meny som passer for enhver anledning, der alle vil finne noe de liker

KOLDTBORD & TAPAS

Tradisjonelt koldtbord med en moderne vri – No Worries style! Vi kan også anbefale vår kombinerte koldtbord & tapas meny som er svært populært til konfirmasjon.

VEGETAR & VEGANSK

En smakfull vegetar og/eller vegansk tapas buffet. Hele menyen kan gjøres vegansk. Her har vi også samlet øvrige vegetar og veganske retter vi tilbyr, som porsjonspakkede varmretter og sandwich.

3-RETTERS

Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.

KANAPEER

Små dekorative munnfuller. Perfekt å servere som en velkomst eller mingleforrett. Også veldig populært for å sette prikken over i-en ved f.eks. produktlansering og nyåpninger.

PORSJONSPAKKET

Porsjonspakket lunsj og middag. Sandwich, salat og varme retter. Perfekt til møtemat, lunsj eller overtidsmat. Godt egnet for film og tv produksjon og andre “offsite” aktiviteter. 

GRYTERETTER

Smakfulle gryteretter servert som buffet.

SESONGMENY

Sesongbasert meny

DRIKKE

Assortert utvalg av mineralvann, juice, smoothie og alkoholfritt øl.

FORESPØRSEL

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.