Sesongmeny

Sesongbasert meny. Alle menyer leveres som buffet.

(min. bestilling 15 pers.)

VINTER - jan-feb

Kyllingfrikassé – 305,- pr. pers.

Kyllingfrikassé med purreløk og gulrot. Severes  med baby poteter 

VÅR - mars-april

Lammelår – 395,- pr. pers.

Ovnsbakt norsk lammelår med baby poteter, honning bakt gulrot og rosenkål, rød surkål og timian saus 

SOMMER - mai-august

No Worries rekebuffet – 395 pr. pers.

  • Reker med skall. Serveres med loff, majones, og sitron
  • Ceviche med reker nachos og guacamole
  • Hjemmelaget skagenrøre med nybakt grovt brød

Mixed Seafood buffet – 595,- pr. pers.

  • Focaccia
  • Aioli, majones og tartare sauce
  • Chefs salat
  • Kremet potetsalat
  • Cherry tomat og feta salat
  • North sea reker med skall
  • Scampi ceviche med guacamole og nachos
  • Røykt laks
  • Krabbe klør

HØST - sept-okt

Fårikål – 305,- pr. pers.

Farikål med lammelar

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.