3-retters
Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Du står selvsagt fritt til å sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert blant menyene. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.
3-retters må bestilles for minimum 20 personer.
Meny 1
795,- pr. pers.
- Lettbakt ørret med blomkål puré og mikro urter
- Andebryst med kremet bacon og kål, ovnsbakte cherrytomater, baby poteter og sjy saus.
- Sjokolade terte
Meny 2
795,- pr. pers.
- Sashimi av laks med avocadomousse, ponzu dressing og laksekaviar
- Biff indrefilet, potetmos, charred brokkolini, tomatconfit og timian sjy
- Espresso Panna Cotta
Meny 3
795,- pr. pers.
Scampi ceviche, søtpotetpuré og mikrourter
Kveitefilet med bacon og ertepuré, babypoteter og fransk smørsaus med mikrourter
- Ostekake med hvit sjokolade og karamel
Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokk kommer i tillegg fra kr 750,- per time. Vi kan også stille med servitører fra kr 695,- per time.
For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.