3-retters

Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Du står selvsagt fritt til å sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert blant menyene. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.

3-retters må bestilles for minimum 20 personer.

Meny 1

795,- pr. pers.

  • Lettbakt ørret med blomkål puré og mikro urter
  • Andebryst med kremet bacon og kål, ovnsbakte cherrytomater, baby poteter og sjy saus.
  • Sjokolade terte

Meny 2

795,- pr. pers.

  • Sashimi av laks med avocadomousse, ponzu dressing og laksekaviar
  • Biff indrefilet, potetmos, charred brokkolini, tomatconfit og timian sjy
  • Espresso Panna Cotta

Meny 3

795,- pr. pers.

  • Scampi ceviche, søtpotetpuré og mikrourter

  • Kveitefilet med bacon og ertepuré, babypoteter og fransk smørsaus med mikrourter

  • Ostekake med hvit sjokolade og karamel

Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokk kommer i tillegg fra kr 750,- per time. Vi kan også stille med servitører fra kr 695,- per time.

 

For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.

PALMER
SINOKULA

Gründer / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.