Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Du står selvsagt fritt til å sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert blant menyene. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap.
3-retters må bestilles for minimum 20 personer.
Meny 1
595,- pr. pers.
- Kremet blomkålsuppe med panchetta og urteolje
- Bakt torsk med bak choy, regnbuerøtter og asiatisk beurre noisette
- Vahlrona-Sjokolademousse med vaniljeis og coulis
Meny 2
695,- pr. pers.
- Hitra Krabbemousse med picled reddik og mikrourter
- Andebryst med søtpotetpuré, asparges og rødvinsglace
- Sitronterte med marengs
Meny 3
695,- pr. pers.
- Hjemmerøkt andebryst med syltet bete, frisè-salat og ramsløkolje
- Langtidsstekt oksefillet med sopp, spinat, urtersjy og stekte småpoteter (a part)
- Espresso Panna Cotta med crumble og dekorert med spiselige blomster
Meny 4
645,- pr. pers.
- Asparges over asparges-mousse, hollandaise, sprøstekt spekeskinke og rosmarintørkede småtomater
- Bakt kveite med aspargesbønner, rosenkål, bacon og lun sauce vierge
- Tilslørte bondepiker
Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokk kommer i tillegg med kr 650,- per time.
For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.