+47 473 64 191
palmer@noworries.no

3-retters

Anbefalt sammensetning av våre 3-retters menyer. Du står selvsagt fritt til å sette sammen din egen kombinasjon av forrett, hovedrett og dessert blant menyene. Har du et spesielt ønske så kan vi også skreddersy den perfekte menyen for ditt selskap. 

3-retters må bestilles for minimum 20 personer.

Meny 1

495,- pr. pers.

  • Kremet blomkålsuppe med panchetta og urteolje
  • Bakt torsk med bak choy, regnbuerøtter og asiatisk beurre noisette
  • Vahlrona-Sjokolademousse med vaniljeis og coulis

Meny 2

595,- pr. pers.

  • Hitra Krabbemousse med picled reddik og mikrourter
  • Andebryst med søtpotetpuré, asparges og rødvinsglace
  • Sitronkrem i mørdeig med marengs

Meny 3

595,- pr. pers.

  • Hjemmerøkt andebryst med syltet bete, frisè-salat og ramsløkolje
  • Langtidsstekt oksefillet med sopp, spinat, urtersjy og stekte småpoteter (a part)
  • Espressopannacotta med crumble og dekorert med spiselige blomster

Meny 4

545,- pr. pers.

  • Asparges over asparges-mousse, hollandaise, sprøstekt spekeskinke og rosmarintørkede småtomater
  • Bakt kveite med aspargesbønner, rosenkål, bacon og lun sauce vierge
  • Tilslørte bondepiker


Våre 3-retters menyer tilberedes på stedet og krever et profesjonelt kjøkken. Kostnad for kokker kommer i tillegg.

For mer info om bestilling, levering, tilleggstjenester og avbestilling se oversikt under Vilkår og betingelser nederst på siden.



PALMER SINOKULA

Gründer / Eier

473 64 191

palmer@noworries.no

Kontaktinformasjon
Om arrangementet
Bedriftsinformasjon

  • Hovedside
  • Catering
  • Selskapslokaler
  • FAQ
  • Vilkår og betingelser

PALMER SINOKULA

Kjøkkensjef / Eier

473 64 191
palmer@noworries.no

No Worries Supreme Catering 2017
Personvern
 Design: WHY Connect