Sesongmeny
Sesongbasert meny. Alle menyer leveres som buffet.
(min. bestilling 15 pers.)
VINTER - jan-feb
Kyllingfrikassé – 305,- pr. pers.
Kyllingfrikassé med purreløk og gulrot. Severes med baby poteter
VÅR - mars-april
Lammelår – 395,- pr. pers.
Ovnsbakt norsk lammelår med baby poteter, honning bakt gulrot og rosenkål, rød surkål og timian saus
SOMMER - mai-august
No Worries rekebuffet – 395 pr. pers.
- Reker med skall. Serveres med loff, majones, og sitron
- Ceviche med reker nachos og guacamole
- Hjemmelaget skagenrøre med nybakt grovt brød
Mixed Seafood buffet – 595,- pr. pers.
- Focaccia
- Aioli, majones og tartare sauce
- Chefs salat
- Kremet potetsalat
- Cherry tomat og feta salat
- North sea reker med skall
- Scampi ceviche med guacamole og nachos
- Røykt laks
- Krabbe klør
HØST - sept-okt
Fårikål – 305,- pr. pers.
Farikål med lammelår