Skjelbreid Poirée

Perla Skjelbreid Poirée ligger til på Skjelbreid i naturskjønne Hålandsdalen med idylliske omgivelser bare 1 time fra Bergen sentrum. Flott beliggenhet helt for seg selv, med vakker utsikt over fjord, fjell og storslått natur.

Like nydelig både sommer som vinter så her kan du virkelig planlegge drømmebryllupet!

No Worries kan levere deilig mat til ditt selskap her, enten du ønsker catering levert eller at vi disker opp med en 3 eller 5-retters. Her har dere alle muligheter og vi hjelper gjerne til med å sette sammen en meny som virkelig setter prikken over i-en!

Lodgen går over 3 etasjer med et 360 graders utkikkstårn på toppen – perfekt til å nyte utsikten og solnedgangen med et glass i godt selskap.

Det er til sammen 11 dobbeltrom med enkle senger, 1 suite, og 3 mindre rom (sovealkover.) Til sammen kan lodgen romme 30 overnattende. Totalt er det også 16 bad. Alle dobbeltrommene og suiten har eget bad. Dobbeltrommene har også egen utgang til terrasse som går rundt hele lodgen.

Lodgens hjerte er den koselige peisestuen, hvor flere komfortable sittegrupper innbyr til hygge, gode samtaler og vakker utsikt gjennom de store panoramavinduene.

Den store spisesalen kan romme 100 gjester. Ved hjelp av en skillevegg kan den også deles på midten, slik at en får to separate rom. Da kan ett rom for eksempel brukes til møterom, og ett til spisesal.

Her kommer dere til oppredde senger, ved i peisen og rene håndklær. Alt inkludert i prisen. Det er bare å senke skuldrene – luksus.

På Skjelbreid Poirée kan dere velge å stå for all drikke selv og organisere egen bar om ønskelig.

Det er også utallige muligheter for å kombinere et opphold eller konferanse på Skjelbreid Poirée med spennende aktiviteter. Vi kan bl.a. nevne klatreparken Parc Aventure, skiskyting, jacuzzi og sauna!

Sjekk tilgjengelighet her

Kontaktinfo vedr. leie av Skjelbreid Poirée:
Mail: [email protected]
Telefon: 952 55 101

Link til nettside og bestilling


Priser 2024:
Hele Skjelbreid Poirée (inkl. 15 rom) Pris Info
Leie en dag fra kr 36.990 Ukedag
Leie en helg fra kr 45.990 Per helg
Leie en hel uke fra kr 65.990 Per uke
Obligatorisk sluttvask kr 6.000 Per opphold

PALMER
SINOKULA

Kjøkkensjef / Eier

vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. les mer.